Ettäs tiedätte!

3.08.2016 - 13:27 / johmu.


pörinää

Kategoria: aiheellinen.4 vastausta - “Ettäs tiedätte!”

 1. Tapio Peltonen Kirjoittaa:

  Moi Johmu,

  Saanko linkata tämän tumblriin?

 2. Ryhis Kirjoittaa:

  Ihania muoti-tieto-iskuja <3

 3. johmu Kirjoittaa:

  No mutta tietenkin ^u^ kiitos!

 4. johmu Kirjoittaa:

  Eikös olekkin, ja näitä olisi vielä taskussani lisääkin jos jaksan taas joskus niitä tehdä! Tiesitkö esimerkiksi, että muinaiset egyptiläiset käytti sitä silmäkajaalia esteettisyyden lisäksi myös siksi, että yksi aine mistä sitä tehtiin sisälsi antibakteerisia ominaisuuksia, ja noita silkkikauneuspilkkuja käytettiin sanattomassa viestityksessä, kun se merkitsi eri asiaa eri paikassa. Esimerkiksi huulen vieressä oleva tarkoittaa halua suuteloon. Viuhkilla tehtiin samoin, sen avaaminen ja löyhyttämisen suunta ja missä sitä piti kertoi hyvin paljon!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Linkit

Kategoriat

johmujutut

Arkistot