pakollinen kupliiangsti

1.04.2016 - 22:19 / johmu.


Pakkasin kupliiseen vahingossa mukaan vain vettä kestämättömiä tusseja, joten en sitten viitsinyt vesivärittää kaikkea, hupsistupsis!

muumimuumimuumi

Kategoria: aiheellinen.4 vastausta - “pakollinen kupliiangsti”

 1. Reta Anna Maria Kirjoittaa:

  Söpö sarjis. :) Tuo museo on hieno, kävin siellä pari vuotta sitten. Varsinkin se muumitalo!

 2. johmu Kirjoittaa:

  juu, ne pienoismallit oli ihan mahtavia! ja oli tosi siistiä nähdä niitä janssonin originaaleja, kun niissä oli joissain käytetty korjauslakkaa tai liimattu toiselle paperille tehty korjaus päälle. ja jee, kiitos!

 3. Surkea Kirjoittaa:

  Pöö! Sori jos vaikutin tönköltä siel baaris, olin hermostunut! Ja ku tulit pyytää ja jatkoin sun lauseita en yrittäny olla epäkohtelias vaa yritin auttaa sua puhuun aaaa olit söpö mut mua ei tarvi ujostella! Sori viel! Olin tosi ahistunu ku siel o li nii paljo porukkaa ja tuntemattomia ja jumituin sit Muhvun kaa koomaan <))) sorii

 4. johmu Kirjoittaa:

  Voihan sentään! Mua itteäni hävetti ihan kamalasti kun olin niin nolo sönkkö, mutta oli silleen vaan tosi jännää nähdä joku toinenkin bloggaaja silleen livenä niin oli pakko tulla esittäytymään. Et ollut yhtään plööh, vaan tunnuit tosi mukavalta, joten ei tarvii yhtään pyytää anteeksi tai ajatella että olit epäkohtelias tai mitään! Oli tosi kiva tavata ^u^

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Linkit

Kategoriat

johmujutut

Arkistot