kutsuin antin auttamaan minua kakun kanssa (ei sillä että olisin tarvinnut apua, mutta oman kakun jakaminen on mielestäni melko hyväntahtoinen ele) ja se meinasi puklata kun jääkaappini haisi niin pahalle ja sieltä löytyi porkkana jolle oli käynyt vähän huonosti

10.02.2014 - 18:30 / johmu.


Kategoria: vesivärit.3 vastausta - “kutsuin antin auttamaan minua kakun kanssa (ei sillä että olisin tarvinnut apua, mutta oman kakun jakaminen on mielestäni melko hyväntahtoinen ele) ja se meinasi puklata kun jääkaappini haisi niin pahalle ja sieltä löytyi porkkana jolle oli käynyt vähän huonosti”

  1. Marja Kirjoittaa:

    Kakkupyhimys : D

  2. iida Kirjoittaa:

    aivan ihania nämä!voi apua :D taidankin selata sun blogin ihan alusta loppuun, sait just uuden ihailijan…. !

  3. johmu Kirjoittaa:

    iiiii, voi sentään! kiitos sinulle! ^u^

Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Linkit

Kategoriat

johmujutut

Arkistot