50 asiaa minusta, osa 10!

28.12.2013 - 22:39 / johmu.


pahoittelen kämäistä skannausta, en oikein tule skannereiden kanssa toimeen!

Kategoria: 50 asiaa minusta, vesivärit.10 vastausta - “50 asiaa minusta, osa 10!”

 1. patu Kirjoittaa:

  äh mitä kakkapyllyjä maailma onkaan täynnä!

 2. johmu Kirjoittaa:

  näin on, plääääää!

 3. Truu Kirjoittaa:

  Muakin on kiusattu.
  Hölmöstä naurusta ja isoista tisseistä. En pahemmin yläasteella esim. Nauranu ja hukutin itseni isoihin paitoihin. Myöhemmin oon tajunnu, että pöhkö nauru on ihan jees ja isot tisut vielä parempi juttu :D
  Myöhemmin oon myös tajunnu, että jos ei mua olis kiusattu, en olisi myöskään tälläinen mitä nyt oon. Ehkä pitäis kiittää niitä kaikkia kiusaajia? ^_^

 4. johmu Kirjoittaa:

  höh, lapset keksii mitä ihmeellisimpiä syitä kiusata >n<

 5. Berneri Kirjoittaa:

  Oot paras söpö just tollasena kun oot <3 Onneks jaksat ajatella positiivisesti! Pus pus!

 6. johmu Kirjoittaa:

  iip, kiskis! kiitos senkin ihanaisuus! <3 c:

 7. Joku Vaan Kirjoittaa:

  Minuakin kiusattiin peruskoulussa. Kyllä siitä aina jäljet jää… Hienoa, että vaikutat pystyneen käsittelemään asioita aika pitkälle. :)

  Hei tuota, löysin blogisi hakemalla tietoa Piirtovintistä. Se on siis ilmeisesti joku piirtelykerho Turun Sarjakuvakaupassa? Mitä kaikkea siellä piirrellään? Entä minkä ikäistä porukkaa siellä on?

  Olen itse muotoilun opiskelija, ja tuollainen piirtämisen harjoittelu jossain porukassa olisi ihan hyväksi. Tulisi varmastikin piirretyä aktiivisemmin. Toisaalta olen vanhempi kuin ne parikymppiset opiskelutoverinikin, joten jos tuo Piirtovintti on lähinnä teini-ikäisten juttu, niin en ehkä sitten oikein osaisi siellä olla.

  Joka tapauksessa kivoja sarjakuvia sulla. :)

 8. johmu Kirjoittaa:

  voi kiitos!

  hmm, ite en ole valitettavasti uskaltanut käydä siellä piirtovintissä kuin vaan sen yhden kerran, mutta siellä on ilmeisesti jotain 20-30 -vuotiaita hyvin pitkälti, että ei se silleen mikään ihan nuorisojuttu ole c: siellä on joka kerta eri teemat ja sit siellä vaan piirretään siihen teemaan liittyviä juttuja! kannattaa ainakin käydä tsekkaamassa se jos kiinnostaa, kun mää en siitä hirveän hyvin osaa informoida c:

 9. Bindi Kirjoittaa:

  Ääw tää saattaa nyt kuulostaa tyhmältä
  tai unohda tää kuulostaa varmasti tyhmältä
  mut sä ja myös tää blogi on ehkä söpöintä mitä oon koko pienessä elämässäni nähny enkä tajuu miten ketään noin söpöö oltais voitu kiusata! Varsinkin toi eskarijuttu oli niin suloinen jotenki ettei mitää rajaa. Lapset/nuoret/ihmiset yleensäki on ky kummia otuksia ku tommosesta kiusaa…mut hyvä kuulla että oot päässy ns. sinuiksi sen kiusaamisen kanssa :) Oon siis lukenu tätä sun blogias jo jonkinaikaa ja tykkään tosi kovasti, sulla on hieno piirtotyyli! Tykkään :3 Jatkan lukemista jatkossakin mut katotaan uskallanko enää tän jälkee kommata vai häpeenkö tätä yhtä ainoota kommenttia koko loppu ikäni…
  Miks musta tuntuu et kuulostan joltain pedobearilta…

 10. johmu Kirjoittaa:

  voi kauhistus sentään, kiitos superpippuripaljon! ja älä huoli, musta on hurjan kivaa kun tulee kommentteja, ja tämä nyt ei ollut minkäännäköisellä tavalla tyhmä sellainen c:

  lapset on hurjan raadollisia ja julmia otuksia :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Linkit

Kategoriat

johmujutut

Arkistot