arvatkaa kuka pääsee museoon!

21.07.2013 - 15:47 / johmu.


Kategoria: mustavalkoinen.2 vastausta - “arvatkaa kuka pääsee museoon!”

  1. hr Kirjoittaa:

    Aaaah Krakova on kyllä ihana! Keskusta pullollaan kauniita vanhoja rakennuksia. Auschwitzikin on kokemuksen arvoinen paikka, vaikka itselläni oli koko vierailun ajan todella surullinen ja hankala olo. Olin tosin todella nuori siihen aikaan, ja oli aika ahdistavaa nähdä mihin kauheuksiin ihminen kykenee.

    Mutta niin joo kuitenkin, toivottavasti on kiva reissu!

  2. johmu Kirjoittaa:

    kiitos! juu, jotenkin mustakin tuntuu että se auschwitz tulee olemaan tosi ahdistava paikka, mutta en pysty jättämään sitä väliin, kun kerran sinne päin on menossa :D ja kiitos kommentista, tosi kivaa kuulla muiden kokemuksia! c:

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Linkit

Kategoriat

johmujutut

Arkistot