olen aika iloinen

3.06.2013 - 18:32 / johmu.


Kategoria: mustavalkoinen.4 vastausta - “olen aika iloinen”

 1. lotzku Kirjoittaa:

  Suosittelen ehdottomasti Pukka- ja Clipper-merkkistä teetä, joita saa ainakin Punnitse ja Säästä- kaupasta tai jopa Sokokselta. Suosittelen mm. KAIKKIA makuja <3 Vanilla Chai, Fennel ja Coconut & Orange ovat tämän hetken lemppareita :3

 2. johmu Kirjoittaa:

  clipperiä olen maistanut, niiden valkoinen minttutee on melkoisen taivaallista! pitääkin koittaa myös tuota pukka-merkkiä, kiitos paljonpaljonpaljon vinkistä! c:

 3. Haikara Kirjoittaa:

  Thé Huoneelta (liike Helsingissä) saa oikeen hyvää teetä kaikenlaiseen makuun, mitä ei saa ihan joka marketista. Kelpaa kyllä vihree paremmin näin kesällä mutta talvella ehdottomasti chaita, sokeria ja maitoa.

  Clipper on hyvää, mutta se on harmi kun en saa suosikkejani irtoteenä. :T Pukka merkkiä olen kokeillut ja ite olen hiukan pettynyt, suurin osa tuotteista kun on yrttiteetä (ei siis sisällä yhtään teetä), mutta varmasti voi muita miellyttää.

  Forsmanilta suosikkejani on Kello viiden tee (musta tee), Marokon Minttu (tämä vaatii sokeria!), Yoga Chai ja Chai latte (reippaasti maitoa ja sokeria), ja Aavikko kerma (rooibos, ei siis teetä).

  Jaaaaa nyt hiljenen ennen kui ntähän muodostuu essee o/

 4. johmu Kirjoittaa:

  kiitos vinkeistä! ja tee-esseet ovat parhautta joten älä huoli :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Linkit

Kategoriat

johmujutut

Arkistot