tähtään korkealle!

29.03.2013 - 17:02 / johmu.


https://www.facebook.com/nurkissa on osoite! jeejee!

Kategoria: mustavalkoinen.6 vastausta - “tähtään korkealle!”

 1. Marja Kirjoittaa:

  Onneksi maaseudulla virpojat käy +/- 7 päivää pääsiäisen tienoilla, voit mennä siis hyvällä omalla tunnolla syrjäseuduille virpomaan :>

  Menempä ja tykkään naamakirjassa! : )

 2. johmu Kirjoittaa:

  pitää katsoa jospa uskaltaisin! en kyllä tiedä miten helposti ihmiset antaa karkkia kakskymppiselle taidehörhölle joka tulee virpomaan viikon myöhässä :D ja jee kiitos paljon jeejee!

 3. laura Kirjoittaa:

  Minusta(kin) on hieman harmillista ettei täällä sarjakuvablogeissa ole mitään keinoa seurata tai tykätä tai mitään. Siksi yritän aina välillä jättää kommentteja randomblogeihin joissa käyn (varsinkin sellaisiin päivityksiin joissa mietitään että lukeeko tätä blogia kukaan yms) ihan vain edustaakseni kaikenmaailman randomvierailijoita, joita on varmaan lisäkseni paljon. Minä klikkasin tänne Harmaan pupun päiväkirjan kautta… en tiedä voiko tätä seuraamiseksi vielä sanoa, mutta saatanpa eksyä joskus toistekin. :)

 4. johmu Kirjoittaa:

  hehee, kiitos paljon kommentoinnista! välillä sitä tosiaan miettii että lukeeko tätä kukaan muu kuin äiti ja isi ja pari kaveria joita painostan lukemaan, joten on kiva tietää että teitä randomeitakin on!

 5. Tepe Kirjoittaa:

  Suosittelen blodlovinia ^^ siel on helppo seurata blogien päivityksiä

  Pitää kyl lisää sut stalkkilistaan, ihana blogi <3

 6. johmu Kirjoittaa:

  hmmm, pitää tutustua asiaan! ja iiiiiip, kiitos hypersuperisti!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Linkit

Kategoriat

johmujutut

Arkistot